Socionomer sökes

posted in: Okategoriserade | 0

Vi söker just nu socionomer som vill jobba på en flexibel arbetsplats med full trygghet som fast lön, kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar.

Som konsult hos oss har du ett viktigt uppdrag och bidrar till att öka välmåendet och standarden i samhället och vi vill kunna göra så bra matchningar mellan konsult och uppdragsgivare som möjligt.

Hos NEPTUNA Omsorg kan du socionomkonsult bland annat arbeta som socialsekreterare, LSS-handläggare, biståndshandläggare, familjerättssekreterare, familjehemssekreterare och barn- och ungdomsutredare. Du har alltid tillgång till din chef för råd och handledning hos oss på NEPTUNA.

Oavsett om du är har arbetat som socionom­konsult tidigare eller bara funderar över att ta klivet och bli en, är vi intresserade av att träffa dig. Låter det intressant? Skicka in en spontan ansökan till info@neptunaomsorg.se